
INCI megnevezése: Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract
A yam gyökér kivonat gyakori összetevő a bőrápolási termékekben, különösen érett vagy érzékeny bőrre ajánlott. A yam gyökér fitoösztrogénekben és antioxidánsokban gazdag, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságai segíthetnek csökkenteni a bőrpírt és az irritációt, így hozzájárulhat a bőr egyenletesebb, nyugodtabb megjelenéséhez
Az egyik legkorszerűbb és legszélesebb spektrumú UV-szűrő.
Mattító, irritációt fékező és ásványi fényvédő tulajdonsága miatt használt összetevő.
Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.
Enyhe tartósítószer és illatanyag, amely a bőrhöz is gyengéd.




