Yamgyökér

Yamgyökér

INCI megnevezése: Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract


A yam gyökér kivonat gyakori összetevő a bőrápolási termékekben, különösen érett vagy érzékeny bőrre ajánlott. A yam gyökér fitoösztrogénekben és antioxidánsokban gazdag, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságai segíthetnek csökkenteni a bőrpírt és az irritációt, így hozzájárulhat a bőr egyenletesebb, nyugodtabb megjelenéséhez

Yamgyökér hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Bőrregeneráló, feszesítő, tonizáló hatású illóolaj. Ideális idősödő, ráncos, érett és érzékeny bőrre.

  • Szintetikus peptid, amely csökkenti a gyulladást elősegítő interleukinok (IL-6 és IL-8) képződését.

  • A Nap bőr károsító, öregítő hatása ellen védő ásványi, kémiai és biológiai összetevők.

  • Támogatja a gyulladt vagy pattanásos bőr megnyugtatását. Antioxidánsokkal védi a bőrt.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom