Vörösalga kivonat

Vörösalga kivonat

INCI megnevezése: Hydrolyzed Rhodophyceae Extract


A hidrolizált rhodophycea a vörös algák egy fajtája, amely a bőrápoló termékekben használt legtöbb más típushoz hasonlóan javítja a bőr hidratáltságát és egészséges megjelenését, miközben jó antioxidánsforrás is.

Vörösalga kivonat hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Modern, stabil retinoid, amely közvetlenül ható retinsav-észterként serkenti a sejtek megújulását és a kollagéntermelést

  • Az avokádó olaj egy rendkívül tápláló növényi olaj, amelyet az avokádó gyümölcsének húsából nyernek.

  • Elősegíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a hegek megjelenését és csillapítja a gyulladást.

  • Antivirális, antibakteriális, váladékoldó, energetizáló, légzést könnyítő hatású illóolaj.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom