
INCI megnevezése: Cucumis sativus fruit extract
Erőteljes hidratáló, összehúzó, gyulladásgátló, faggyú és pigment szabályozó növényi kivonat. Különösen fakó, érett, valamint a zsíros bőr számára ideális.
Az olaj fertőzésgátló, nyirok keringést serkentő, gyulladáscsökkentő, rovarriasztó.
Az egyik legkorszerűbb és legszélesebb spektrumú UV-szűrő.
Segít helyreállítani a bőr lipidgátját, megakadályozza a nedvességvesztést, javítja a bőr puhaságát.
A szőlő húsából és magjából erős antioxidánsok vonhatók ki.




