
INCI megnevezése: Threonine
A treonin fontos szerepet játszik a bőr hidratálásában és regenerációjában. Kozmetikai hatóanyagként segíti a kollagén és az elasztin termelődését, ezáltal hozzájárul a bőr feszességéhez és rugalmasságához. Emellett támogatja a bőr természetes védőrétegének fenntartását, elősegítve a puha, sima és egészséges megjelenést.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Modern, fotostabil UVA-szűrő, amely kiemelkedő védelmet nyújt a hosszú hullám
Hatékonyak a bőr ragyogásának fokozásában, a bőrtónus kiegyenlítésében. Erős antioxidánsok.
Természetes vegyület, amely gyengéd a bőrhöz. Feszesítő, faggyúszabályozó hatású.
Élénkítő növényi kivonat, amely támogatja a bőr mikrokeringését.




