Természetes eredetű cellulóz szemcsék

Természetes eredetű cellulóz szemcsék

INCI megnevezése: Cellulose


Természetes polimer (nagy molekula ismétlődő alegységekből), amely a zöld növények sejtfalában található. Természetes és fenntartható segédanyag, amely javítja a formula felszívódását, és csökkenti a bőr zsírosodását is. Kellemes állagot és gyengéd radírozó tulajdonságot biztosít.

Természetes eredetű cellulóz szemcsék hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Glikolsav (Glycolic Acid): Az AHA-k közé tartozó, intenzíven hámlasztó sav, amely támogatja a bőr megújulását és javítja

  • Az alfa hidroxi savak bőrmegújító, hidratáló és hámlasztó tulajdonságuk miatt népszerű hatóanyagok.

  • Természetes ásványi anyag, a kozmetikában UV szűrőként vagy fehér színezőként alkalmazzák.

  • A karnitin zsírlebontó képességéről ismert, hogy segít csökkenteni a felesleges faggyút.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom