Telangyn®

Telangyn®

INCI megnevezése: Acetyl Tetrapeptide-40

Egy szintetikus peptid, amely csökkenti a gyulladást elősegítő interleukinok (IL-6 és IL-8) képződését, amelyek harcolnak a bőrpír, erythema és telangiectasia ellen. Telangyn™ kereskedelmi néven ismert, és a szekvencia Acetil-Ala-Thr-Asn-Thr.

A katelicidinek antimikrobiális peptidek, amelyek megvédik a bőrt a fertőzésektől. Az LL-37 egy 37 aminosav hosszúságú peptid, egy humán katelicidin. Túlzott expressziója fokozza a gyulladást elősegítő interleukintermelést, ami túlzott gyulladásos választ eredményez, amely bőrpírként, irritációként vagy hasonló bőrbetegségként jelenik meg.

Telangyn® hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A mimikai ráncok látható csökkentését támogató növényi hatóanyag.

  • Antimikrobiális, salaktalanító hatású. Eredményes az aknés bőr, valamint a cellulit kezelésben.

  • A kreatin javíthatja a finom vonalak és ráncok megjelenését, fokozza a bőr feszességét.

  • Nyugtató, bőrpír csökkentő,összehúzó, frissítő, tonizáló hatású természetes összetevő.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom