
INCI megnevezése: SORBITOL
A szorbit egy poliol, amely fehér, édes kristályos por formájában kerül forgalomba. Elsősorban hidratáló és bőrkondicionáló tulajdonságai miatt használják kozmetikumokban.
Serkenti a bőr anyagcseréjét, és segíthet a bőr regenerációjának támogatásában.
Antioxidánsokban gazdag amelyek védik a bőrt a környezeti hatásoktól, megőrzik rugalmasságát.
Damaszkuszi rózsa őssejt-kivonat exoszómákkal, amely intenzíven hidratál, támogatja a sejtkommunikációt.
A páfrányfenyő Kínában őshonos, ahol évezredek óta használják a hagyományos gyógyászatban.




