
INCI megnevezése: SORBITOL
A szorbit egy poliol, amely fehér, édes kristályos por formájában kerül forgalomba. Elsősorban hidratáló és bőrkondicionáló tulajdonságai miatt használják kozmetikumokban.
A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.
C-vitamin és polifenol tartalmú gyümölcs, melynek kivonata kiváló antioxidáns forrás a bőr számára.
Nyugtatja és csillapítja az irritált bőrt, enyhíti a kipirosodását, gyulladását.
Nagy mennyiségű E-vitamint tartalmaz és esszenciális zsírsavakban, aminosavakban és K-vitaminban gazdag.




