
INCI megnevezése: Proline
A prolin elengedhetetlen a kollagén szintéziséhez, így hozzájárul a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez. Kozmetikai hatóanyagként támogatja a bőr regenerációját, segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, valamint hozzájárul a hidratált, egészséges bőrképhez. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a környezeti stresszhatásoktól és az idő előtti öregedéstől.
Modern, stabil retinoid, amely közvetlenül ható retinsav-észterként serkenti a sejtek megújulását és a kollagéntermelést
Az olajban található antioxidánsok és tokoferolok segítenek megelőzni a bőrfertőzéseke.
Erős gyulladásgátló, barrier funkciókat erősítő, 100%-ban természetes.
Gazdag hatékony zsírsavakban, melyek kulcsfontosságúak a bőr ceramidtermelésének támogatásában.




