
INCI megnevezése: Phenoxyethanol
A fenoxietanol egy szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben. Feladata a készítmények védelme a baktériumok, gombák és más mikroorganizmusok elszaporodása ellen, hogy a termék használata biztonságos és a minősége tartós.
C-vitamin és polifenol tartalmú gyümölcs, melynek kivonata kiváló antioxidáns forrás a bőr számára.
A glicin, más aminosavak, cukrok és elektrolitok alkotják a bőr természetes hidratáló faktorát (NMF).
Nagy mennyiségű E-vitamint tartalmaz és esszenciális zsírsavakban, aminosavakban és K-vitaminban gazdag.
Omega-3 zsírsavai elősegítik a bőr barrier funkcióját, megőrzik a hidratáltságot.




