
INCI megnevezése:
A PCA a Pyrrolidone Carboxylic Acid rövidítése, és bár nem úgy hangzik, ez egy olyan dolog, amely természetesen megtalálható a bőrünkben. Valójában az aminosavak után ez a második legnagyobb NMF komponens a bőrben, a normál bőr NMF összetételének 12%-a PCA. Más NMF-ekhez hasonlóan ez egy olyan bőrápoló, amely segít a bőrnek megtartani a vizet, és kellemesen hidratált marad.
Az allantoin egy hidratáló, nyugtató, regeneráló összetevő, fékezi az idő előtti öregedést a bőrben.
Nemzetközi szabadalommal védett lifting hatású, természetes összetevő.
Hatékonyak a bőr ragyogásának fokozásában, a bőrtónus kiegyenlítésében. Erős antioxidánsok.
A ricinusolaj a ricinusbabból, a Ricinus communis növény magjából préselt növényi olaj.




