Papaya kivonat

Papaya kivonat

INCI megnevezése: Carica Papaya Fruit extract


Az amerikai kontinens trópusi területein őshonos papaya Dél-Mexikóból és Közép-Amerikából származik.
A papaya kivonat (vagy Carica papaya gyümölcs kivonat) egy természetes összetevő, amely csodákat tesz a bőrrel, és számos testápoló és kozmetikai készítmény hatóanyaga. Mélyen hidratál és táplál, így egészségesebb, fiatalosabb és ragyogóbb lesz.

A Carica papaya gyümölcskivonat egy halványsárga folyadék, amely vitaminokban, enzimekben és antioxidánsokban gazdag. Ezenkívül ez az összetevő hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, így eltávolítja az elhalt hámsejteket és ragyogóvá teszi a bőrt.

Papaya kivonat hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Az exoszómák a legújabb sztár összetevői a modern kozmetikumoknak.

  • Az olaj fertőzésgátló, nyirok keringést serkentő, gyulladáscsökkentő, rovarriasztó.

  • Erdei deréce vagy keskenylevelű tűzvirág, tűzgyom erős gyulladáscsökkentő.

  • Antivirális, antibakteriális, váladékoldó, energetizáló, légzést könnyítő hatású illóolaj.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom