
INCI megnevezése: Panthenol
A B5-vitamin, kozmetikai formájában Panthenol néven is ismert, népszerű összetevő hidratáló, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A Panthenol könnyen felszívódik a bőrbe, mély hidratálást biztosítva, amely segít megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát.
Emellett támogatja a bőr gyógyulását, így különösen hasznos száraz, irritált vagy érzékeny bőrre. Rendszeres használatával a Panthenol erősíti a bőr védőrétegét, csökkenti a nedvességvesztést, és védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
INCI: Alpha-Glucan Oligosaccharide Prebiotikus hatóanyag, amely támogatja a bőr mikrobiomjának természetes egyensúlyát.
Omega-3 zsírsavai elősegítik a bőr barrier funkcióját, megőrzik a hidratáltságot.
Széles spektrumú fertőzésgátló, keringést serkentő, melegítő illóolaj édes, fűszeres illattal.
Tengeri ferment a bőrbarrier támogatására és hidratálására.