
INCI megnevezése: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
A napraforgóolaj bőrápoló összetevőként kiváló hidratáló hatású, és gazdag antioxidánsokban, például E-vitaminban, amely segíthet megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. Könnyen felszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet, így szinte minden bőrtípus számára megfelelő. Emellett gyulladáscsökkentő hatású, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.
Nyugtató ásványi anyagokkal és hidratáló cukrokkal fokozza a bőr természetes vízmegkötő képességét.
Tápláló, antioxidánsokban gazdag, könnyen felszívódó olaj bőr, haj és babaápoláshoz.
Természetes vegyület, amely gyengéd a bőrhöz. Feszesítő, faggyúszabályozó hatású.
Az őrölt szőlőmagot főként maszkként és mechanikai peelingként használják.




