
INCI megnevezése: Macadamia Ternifolia Seed Oil
A makadámia Ausztrália keleti partvidékén, az esőerdőkben fejlődött ki több mint 60 millió évvel ezelőtt. A magok egészségesek, finomak és nagyon különlegesek, szerves részét képezik az ausztrál kultúrának.
A makadámia ternifolia magolaj egy természetes olaj, amelyet számos testápoló és kozmetikai készítményben használnak. Bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik az egyszeresen telítetlen zsírsavak, különösen olajsav és palmitoleinsav magas tartalmának köszönhetően.
A Macadamia Ternifolia Seed Oil egy könnyű, nem zsíros olaj, amely könnyen felszívódik a bőr felszínén. Ezenkívül antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a környezeti stressztől. Ezenkívül ez az összetevő hatékonyan kezeli a száraz és sérült hajat.
Babaápoláshoz az egyik legideálisabb olaj.
Hidratáló, vitalizáló, enyhe hámlasztó hatású összetevő.
INCI: Gluconolactone Gyengéd, vízmegkötő PHA, amely egyszerre támogatja a bőr megújulását és hidratáltságát.
A sejtek hatékonyságának növelésével nőveli a kollagén termelődését a bőrben.
A kreatin javíthatja a finom vonalak és ráncok megjelenését, fokozza a bőr feszességét.