
INCI megnevezése: Lanolin
A lanolin a szőrszálakat viaszszerű réteggel vonja be, hogy megvédje az állatok bőrét a nem kívánt időjárási hatásoktól. A lanolint, más néven gyapjúviaszt (INCI: LANOLIN), védő és ápoló tulajdonságai miatt gyakran használják száraz és érdes bőr ápolására szolgáló kozmetikai termékekben. Bőrlágyító, bőrpuhító (emolliens), nedvességmegkötő, emulgeáló.
Telítetlen zsírsavakban és fitoszterolban gazdag finom illatú, masszázshoz ideális olaj.
Légtérfertőtlenítő, nyugtató, szorongásoldó, emésztést segítő, bőrtonizáló és antioxidáns.
Védőréteget képez a bőr felszínén, megőrzi a bőr nedvességtartalmát.
A kudzu (Pueraria lobata) egy sokoldalú és lenyűgözően szép növény, amelyet évszázadok óta alkalmaznak a tradicionális á




