
INCI megnevezése: Colloidal Sulfur
A kollid kén egy finoman eloszlatott kénforma, amelyet gyakran használnak bőrproblémák, például akné és zsíros bőr kezelésére. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a pattanásokat és a bőrirritációt. Emellett szabályozza a faggyútermelést, így a bőr kevésbé lesz olajos és tisztább megjelenésűvé válik.
A vörös algák családjába több, túlnyomórészt tengeri faj tartozik.
Tengeri ozmoprotektív molekula az intenzív hidratálásért.
Bőrregeneráló, feszesítő, tonizáló hatású illóolaj. Ideális idősödő, ráncos, érett és érzékeny bőrre.
Tápláló, antioxidánsokban gazdag, könnyen felszívódó olaj bőr, haj és babaápoláshoz.




