Kakaóvaj

Kakaóvaj

INCI megnevezése: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter


A kakaóvaj gazdag, természetes bőrpuhító anyag, amelyet gyakran használnak hidratáló krémekben, testápolókban és ajakbalzsamokban. Magas zsírsavtartalma révén mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, így különösen alkalmas száraz és érzékeny bőr ápolására. A kakaóvaj antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek védik a bőrt a környezeti károsodástól és segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, simaságát.


A szépségipar mellett a csokoládégyártásban és cukrászatban is előszeretettel használják. Tudtad, hogy a híres Dobos torta krémjének eredeti receptjében is szerepel a kakaóvaj?

Kakaóvaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Természetes bőrpuhítóként (emollient) működik, amely nyugtatja az irritált vagy érzékeny bőrt.

  • Az EGF a bőrben természetes módon is jelen lévő jelátvivő molekula.

  • Fő összetevője a nátrium-klorid, de gazdag mikrotápanyagokban és esszenciális ásványi anyagokban is.

  • Természetes eredetű emulgeálószer, bőrpuhító, segít fenntartani a bőr hidratáltságát, rugalmasságát.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom