
INCI megnevezése: Hydrolyzed Elastin
A hidrolizált elasztin egy olyan bőrápolási összetevő, amelyet az elasztin fehérje kisebb molekulájú formában való előállításával nyernek, így könnyebben felszívódik a bőrbe. Az elasztin a bőr természetes rugalmasságáért felelős, és a hidrolizált változata segít javítani a bőr feszességét, hidratáltságát és simaságát. Emellett támogatja a bőr természetes kollagén- és elasztinszintjét, ezáltal hozzájárul a fiatalosabb megjelenés fenntartásához, és különösen előnyös lehet az öregedésgátló termékekben.
A kovaföld egy természetben előforduló, sziliciumban gazdag, porózus üledékes kőzet.
Gazdag oldott szulfidokban, nyomelemekben. Egészségmegőrzésben és szépségápolásban is ideális.
A haj keratinjának és a bőr kollagénjének egyik elsődleges építőköve. Természetes hidratáló faktor.
Az A-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, értékes, ún sejtkommunikációs hatóanyag a bőrápolásban.




