Eper

Eper

INCI megnevezése: Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract


Az eper kivonat antioxidánsokban, flavonoidokban és C-vitaminban gazdag, így segít védeni a bőrt a környezeti ártalmaktól, miközben frissítő és revitalizáló hatású. Gyengéd hámlasztó tulajdonságai miatt hozzájárul az egyenletesebb bőrtónushoz és a ragyogóbb megjelenéshez. Kozmetikumokban hidratáló, bőrkondicionáló és élénkítő tulajdonságai miatt alkalmazzák.

Eper hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.

  • Illóolaját aleveleiből nyerik és gyakran alkalmazzák bőrfrissítőként, fertőtlenítőként és tonizálóként.

  • Gazdag oldott szulfidokban, nyomelemekben. Egészségmegőrzésben és szépségápolásban is ideális.

  • Antioxidánsokban gazdag amelyek védik a bőrt a környezeti hatásoktól, megőrzik rugalmasságát.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom