
INCI megnevezése: Zinc PCA
A cink-PCA teljes formája a cink-pirrolidon-karbonsav. Ez egy természetes vegyület, amely hozzájárul a bőr feszesítéséhez. Ez az összetevő köztudottan gyengéd a bőrhöz. Faggyúszabályozó (akár korpásodás elleni) tulajdonságai miatt használják. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságai miatt is javallott a pattanások és a különböző bőrproblémák leküzdésére. Biotermékekben engedélyezett.
Fitoszterolokban gazdag, édeskés illatú, puhítja, vitaminokkal táplálja, hidratálja a bőrt.
Gyulladáscsökkentő hatású olaj, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.
Intenzíven habzó, felületaktív, tisztító összetevő.
Elősegíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a hegek megjelenését és csillapítja a gyulladást.




