Tömjén

Tömjén

INCI megnevezése:

  • Boswellia carterii
  • Serrata oil


A tömjén gyanta gyógyító ereje és értéke már a Bibiliában is szerepel. A Három Királyok egyik ajándéka is tömjén gyanta volt az újszülött Jézusnak. A tömjén szimbolikusan összeköti az eget a földdel, elmélyíti és lassítja a légzést, fizikai síkon pedig hatásos sebgyógyító.


Az illóolajat a gyantából vízgőzdesztillácójával nyerik.
A tömjén illóolajat gyakran használják a kozmetikában, mert gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő hatású vegyületekben. Segít csökkenteni a bőröregedés jeleit, mint a finom ráncokat és a bőr megereszkedését. Emellett támogatja a bőrsejtek megújulását, és javíthatja a bőr rugalmasságát, valamint a tónusát. A tömjén illóolaj nyugtató hatása miatt jól alkalmazható érzékeny vagy irritált bőr kezelésére, segít a bőrpír és az apróbb bőrirritációk enyhítésében.

Tömjén hatóanyagot tartalmazó termékek:
nincs raktáron- 40 %Solanie Aroma Sense Száraz, érett bőrre illóolaj-keverék 10ml Solanie Aroma Sense Száraz, érett bőrre illóolaj-keverék 10ml100% tisztaságú pálmarózsa, levendula, citromfű, geránium, tömjén, bergamott illóolaj 2 799 Ft 1 679 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom