Szójafehérje

Szójafehérje

INCI megnevezése: Hydrolyzed soy protein


A hidroxiprolin páratlan forrása – egy természetesen előforduló aminosav, amely elsősorban a szervezet természetes kollagénjében vagy elasztinjában található meg – a szójafehérjék helyileg alkalmazva simítják a bőr textúráját, üde, feszes bőrképet eredményeznek.

Szójafehérje hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A treonin egy esszenciális aminosav.

  • Mélytisztító, méregtelenítő és revitalizáló hatású természetes gyógyagyag.

  • Természetes ásványi anyag, a kozmetikában UV szűrőként vagy fehér színezőként alkalmazzák.

  • Hatékony vízmegkötő, fenntartja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát, egészségét így csökkenti a ráncokat.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom