Rozmaring

Rozmaring

INCI megnevezése: Rosmarinus officinalis extract


Fő hatóanyaga: verbenon, 1.8 cineol, kámfor


Mivel gazdag antioxidánsokban, a rozmaring kivonat segíthet megvédeni a bőrt és a hajat a szabad gyököktől és a környezeti stresszhatásoktól, amelyek a bőr idő előtti öregedésének látható jeleit okozhatják és károsíthatják a hajat.
A rozmaring gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez teszi a rozmaring kivonatokat különösen hasznos összetevőkké az érzékeny vagy irritált bőr- vagy fejbőrrel rendelkezők számára készült kozmetikumokban, valamint dezodorokban, lábáztatókban és balzsamokban.

Szisztematikus molekuláris modellezési vizsgálatot végeztek a rozmaring öregedésgátló tulajdonságainak mechanikai hátterének tisztázása érdekében és úgy találták, hogy fő összetevőinek enzimgágátló hatása van a elasztáz, kollagenáz és hialuronidáz enzimekkel szemben.

  • Természetes vegyület, amely gyengéd a bőrhöz. Feszesítő, faggyúszabályozó hatású.

  • A mentol a bőrápolásban és gyógyászati készítményekben hűsítő és nyugtató hatásáról ismert összetevő.

  • Luxus összetevő a bőrápolásban, amely gazdag aminosavakban, peptidekben, antioxidánsokban.

  • A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom