Metil-nikotinát

Metil-nikotinát

INCI megnevezése: Methyl Nicotinate

A metil-nikotinát a bőrápoló termékekben helyi vérkeringést fokozó (vazodilatátor) hatású összetevőként ismert. Amikor a bőrre kerül, tágítja a bőr hajszálereit, ezáltal fokozza a véráramlást az adott területen. Ennek hatására a bőr kipirulhat és melegségérzet jelentkezhet, amit gyakran „felmelegítő” vagy „bizsergető” érzésként írnak le.

Ez a hatás serkenti a bőr anyagcseréjét, és segíthet a bőr regenerációjának támogatásában. E tulajdonságai miatt gyakran alkalmazzák masszázs- és sportkrémekben, valamint bizonyos cellulit elleni készítményekben.

  • A bodzavirág kivonat kiemelkedő nyugtató hatással bír, ezért különösen alkalmas érzékeny bőrre.

  • A szójafehérjék helyileg alkalmazva simítják a bőr textúráját, üde, feszes bőrképet eredményeznek.

  • INCI: Maltodextrin, Lactobacillus Ferment Paraprobiotikus Lactobacillus-fermentátum a bőr mikrobiomjának

  • Nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, segít az irritált bőr helyreállításában.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom