
INCI megnevezése: Karnitin
A karnitin, más néven L-karnitin, a fehérjék aminosavból származó építőköve, amely segíti a zsírok és lipidek lebontását. A bőrápolásban a karnitin zsírlebontó képességéről ismert, hogy segít csökkenteni a felesleges faggyút, amely a bőr természetes olajainak egyik összetevője.
Összetevők egy csoportja, melyek segítenek a bőr mélyebb rétegeiben megtartani a nedvességet.
Ázsiából származó citrusféle héjából préseléssel nyert, szorongásoldó, harmonizáló illóolaj.
Modern, stabil retinoid, amely közvetlenül ható retinsav-észterként serkenti a sejtek megújulását és a kollagéntermelést
A Nap bőr károsító, öregítő hatása ellen védő ásványi, kémiai és biológiai összetevők.




