Hydrolite

Hydrolite

INCI megnevezése: Caprylyl Glycol


A Hydrolite® egy hidratáló hatóanyag, amelyet a bőrápoló iparban használnak, mert hidratálja és védi a bőrt. A pentilénglikol fenntartható nyersanyagokból származó származéka.


Hydrolite® CG, 1,2-oktándiol, többfunkciós hidratáló összetevő. A Hydrolite® CG támogatja a kozmetikai tartósítószerek hatékonyságát, miközben csökkenti és/vagy megszünteti a parabének szükségességét.

  • Támogatja a gyulladt vagy pattanásos bőr megnyugtatását. Antioxidánsokkal védi a bőrt.

  • Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.

  • Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású, segít csökkenteni a pattanásokat és a bőrirritációt.

  • Nyugtatja és csillapítja az irritált bőrt, enyhíti a kipirosodását, gyulladását.

SimplePay

Kategóriák

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom