
INCI megnevezése: Fructose
A fruktóz természetes cukor, amelyet gyakran használnak bőrápoló termékekben hidratáló és nedvesítő tulajdonságai miatt. Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ezáltal puhává, simává és rugalmassá téve azt. Enyhe hámlasztó hatása is van, amely elősegítheti az elhalt hámsejtek gyengéd eltávolítását és fokozhatja a bőr ragyogását. Képes vizet vonzani és megkötni, így különösen hasznos száraz, vízhiányos bőrre, javítva a bőr textúráját és hidratáltságát.
A Nap bőr károsító, öregítő hatása ellen védő ásványi, kémiai és biológiai összetevők.
Sebgyógyító, hámosító, regeneráló, gyulladáscsökkentő, nyugtatja az irritált és égett bőrt.
Nyugtató ásványi anyagokkal és hidratáló cukrokkal fokozza a bőr természetes vízmegkötő képességét.
Diospyros Kaki Leaf Extract Antioxidánsokban és növényi polifenolokban gazdag növényi kivonat.




