
INCI megnevezése: Camellia Sinensis Leaf Extract
A fehér tea kivonat fiatal tealevelekből származik, és antioxidánsokban, például katechinekben és polifenolokban gazdag, amelyek segítenek védeni a bőrt a környezeti károktól és a korai öregedéstől. Gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmas az érzékeny vagy irritált bőr nyugtatására, míg antioxidáns tartalma támogatja a bőr rugalmasságát és ragyogását.
A fehér tea kivonatot gyakran alkalmazzák öregedésgátló, hidratáló és védelmező bőrápoló termékekben a bőr textúrájának és ellenálló képességének javítása érdekében.
Az egyik legelterjedtebb tisztítószer, tisztálkodási szer hatóanyag. Hatékony zsíroldó vegyület.
Enyhe tartósítószer és illatanyag, amely a bőrhöz is gyengéd.
A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.
Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal simább és ragyogóbb bőrfelületet eredménye.




